Dé specialist in duurzame nieuwbouw en dakrenovatie!

Diensten

Heeft u asbest op uw dak? Of wilt u uw gevels vervangen. Of gaat u nieuwbouwen? Neem in dit geval gelijk contact op met renoveerjehal.nl. Wij helpen u graag verder. Ook voor duurzame oplossing voor uw bedrijfshal of schuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u weten wat we allemaal voor u kunnen betekenen? Bekijk dan hier ons complete aanbod diensten.

Dakrenovatie

Is het dak van uw loods, schuur of bedrijfshal aan vervanging toe? Door bijvoorbeeld asbest of slijtage? U zit natuurlijk niet te wachten op het renoveren van uw dak, maar in sommige gevallen is een dakrenovatie wel noodzakelijk.  Laat daarom uw dak renoveren door een gespecialiseerd bedrijf. Zo voorkomt u onnodige kosten en problemen.

Gevelrenovatie

In de loop der jaren kunnen ook de gevels van uw schuur, hal of loods aangetast raken. Dit is vaak het gevolg van bepaalde weersomstandigheden en slijtage. Door de gevel tijdig te renoveren, kunt u grote schade voorkomen en daarmee geld besparen. Het is belangrijk dat de gevelrenovatie snel wordt uitgevoerd, voordat de schade verergert. U kunt ook in aanmerking komen voor de EIA subsidie, dit is mogelijk wanneer u kiest voor geïsoleerde panelen. Wanneer uw schuur, hal of loods compleet gerenoveerd is zorgt dit voor een aantrekkelijke uitstraling, wie wil dat nu niet!

Asbest verwijderen

Is uw schuur of loods gebouwd voor 1993 of vermoed u dat uw dak asbest bevat? Geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in het compleet renoveren van asbestdaken. Bij Renoveerjehal.nl zorgen we ervoor dat de dak-beplating veilig wordt verwijderd volgens de wettelijke voorschriften.

Asbest kan gevaarlijk zijn voor uw gezondheid, daarom nemen wij u graag deze zorg uit handen. Wij verzorgen het gehele traject: van asbestinventarisatie tot en met het plaatsen van duurzame dak-beplating.

Zonnepanelen

Wilt u zelf duurzame stroom opwekken? Bij Renoveerjehal.nl kunnen we zonnepanelen op het dak van uw bedrijf plaatsen. Door te kiezen voor zonnepanelen wekt u niet alleen zelf uw stroom op, maar bespaart u ook flink op de energierekening. Deze investering heeft u binnen 7 jaar terugverdiend! Daarnaast komt u ook in aanmerking voor diverse subsidies.

Renoveerjehal.nl plaatsen de beste kwaliteit zonnepanelen; ze gaan minimaal 25 jaar mee. 

Subsidies

Wist u dat een aantal van onze diensten (deels) kunnen worden bekostigd door middel van financiële hulpmiddelen? Bij Renoveerjehal.nl zijn we niet alleen gespecialiseerd in het verwijderen van asbest of het plaatsen van zonnepanelen. We zijn ook op de hoogte van de laatste subsidies en diverse andere financiële oplossingen. Dit betekent dat wij u een persoonlijk advies kunnen geven over de diverse mogelijkheden en hoe u hiervoor in aanmerking komt. 

Zakelijk lenen en leasen is gebruikelijk bij de aanschaf van zonnepanelen. De meeste ondernemers die zonnepanelen aan gaan schaffen, sluiten daar een lening of leasecontract voor af. Doordat je een lening of een leasecontract afsluit houdt je geld in je eigen portemonnee.

Wat is nu EIA? De Energie-investeringsaftrek is een investering om het gebruik van duurzame energie te stimuleren. Energiebesparende bedrijfsmiddelen die in aanmerking komen voor deze subsidie zijn opgenomen in de Energielijst die jaarlijks door de RVO gepubliceerd wordt.