Dé specialist in duurzame nieuwbouw en dakrenovatie!

farm-lightCreated with Sketch.

Over ons

Renoveerjehal.nl is opgericht in 2019. We zijn de specialist in duurzame nieuwbouw en het renoveren van dak- en gevelbekleding. Aan de hand van uw wensen geven wij u een passend advies en laten we uw bedrijfspand, hal of schuur er weer uitzien als nieuw. Door onze uitgebreide ervaring worden projecten op een efficiënte, praktische en duurzame manier uitgevoerd. Bij Renoveerjehal.nl kiezen we bewust voor hoogwaardige, eigentijdse producten die ook nog eens beter zijn voor het milieu!

Bij Renoveerjehal.nl kunnen wij uw dak compleet renoveren van A tot Z. Wilt u meer weten over onze diensten en projecten? Lees dan snel verder of neem gerust contact met ons op!

5 redenen om te renoveren

Wat kunnen we voor u betekenen?

Onze diensten

Dakrenovatie

Is uw dak aan vervanging toe door bijvoorbeeld schade, ouderdom of slijtage? Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing op maat.

Gevelrenovatie

In de loop der tijd kunnen de gevels van uw schuur, hal of loods aangetast raken. Door tijdig te renoveren, kunt u grote schade voorkomen en daarmee besparen.

Asbest verwijderen

Vermoed u dat uw dak asbest bevat? Geen probleem, wij zijn gespecialiseerd in het compleet renoveren van asbestdaken.

Zonnepanelen

Door het installeren van zonnepanelen bespaart u direct. Benieuwd wat de mogelijkheden van zonnepanelen voor u zijn? Wat de eventuele kosten en opbrengsten zouden zijn?

Subsidies

Subsidie is bruikbaar om het gebruik van duurzame energie te stimuleren. Verder zijn er ook financiële regelingen om aanschaf en gebruik van zonnepanelen aantrekkelijk te maken.

Meer weten?

Heeft u vragen? Wilt u binnenkort aan de slag met het renoveren van u bedrijfspand of schuur? Maak vrijblijvend een afspraak en wij komen graag bij u langs!

Group 3Created with Sketch.

Download onze brochure!

Ontdek onze renovatieoplossingen! Download nu de brochure van Renoveerjehal.nl en ontdek hoe wij uw ruimte kunnen transformeren. Klik op de onderstaande knop om aan de slag te gaan.